dimarts, 24 de novembre del 2009

Edició d'un vídeo



Algo inimaginable per mi he fet!!!
La veritat és que sempre he estat una negada amb els ordinadors, però cal dir, que si mirem enrere, tot el que he arribat aprendre no és poc! Inconscientment he anat assolint conceptes i pràctiques bàsiques, per aquest món cada vegada més tecnològic, que ens ajuden a perfeccionar i a crear coses que fins ara només pensava que ho podien fer els especialistes en.
Al inici de la classe de llenguatge audiovisual, quan vaig veure la pràctica a realitzar cal dir que s'em va fer una muntanya, els meus pensaments ja eren els de: No ho sabré fer! Però m'he sobtat a mi mateixa! A poc a poc i anant posant en pràctica les petites explicacions de classe, i a base de anar experimentant per mi mateixa, he arribat a editar un vídeo! Del vídeo cedit pel Jordi a classe, jo he tallat les escenes que m'han semblat, i a partir d'aquestes les he anat muntant i retallant fins a realitzar el muntatge que volgut crear perque la gent que vulgui pugui conèixer la nostra facultat!
Saber també ara, que un vídeo creat per mi, pot ser buscat i vist per algú en el youtube, és algo també novedós en mi, i alhora quelcom satisfactori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada