dimecres, 21 d’octubre del 2009

Exercici pràctic: Imatge de "Camden Town"













La primera imatge és la original.

1) Obrim el programa Gimp i des de aquest, obrim la imatge.
2) La segona imatge que ens trobem és la que hem reduït el nombre de píxels. Per això, anem a Imatge i, a continuació a Escalar (Escalar imagen); en l'amplada de píxels posem 450 píxels, mentre que l'alçada es canvia automàticament a 330 píxels. D'aquesta manera al guardar-la amb poca qualitat ens ocuparà menys.
3) La tercera imatge n'és un fragment (un retall), de la original. Per retallar-ho agafem la eina que equival al "cutter", i amb ella seleccionem i abarquem el tros que volem retallar.
4) La quarta imatge és la que hem retocat, eliminant una part de la foto. En el meu cas, he eliminat la part superior de la foto tots aquells cables i ferralla que havia per dalt del rètol de Camden Lock. Per aconseguir-ho, seleccionem la eina per clonar i el tipus de pinzell que volem, en aquesta imatge l'he seleccionat prim per tenir més precisió ja que el detall resulta bastant petit.
Pulso la tecla "control" i clono el cel. Així doncs, al deixar de polsar la tecla "control", amb el pinzell començo a pintar tot allò que vull eliminar, quedant cobert amb la zona clonada, el cel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada